Bérraktározás

Cégünk 30 éves tapasztalattal rendelkezik a logisztikai szolgáltatások terén.

A több éves tapasztalat mellett cégünk másik alappillére a kitünő elhelyezkedés. Raktárunk kiválóan megközelíthető, az M0-s körgyűrűn a Dunakeszi Déli Ipari parkban található. ( 2120 Dunakeszi, Pallag u. 41.) 

Modern épület csarnokunk 9 méteres belmagassággal és 4000m2-s területtel rendelkezik, ami 1 hektár saját területen helyezkedik el.

Szolgáltatásunkat szeretnénk azok figyelmébe ajánlani akik teljes logisztikai tevékenységüket szeretnék egy hozzáértő csapatra bízni .

Logisztikai szolgáltatásaink a következő raktározási feladatokra terjed ki:

Beérkezett árút mennyiségi ellenőrzés után modern mozgató eszközeinkkel raktárunkba elhelyezzük.

Modern szállító eszközeinkkel a raktárból kivesszük és a kamionra helyezzük .

Modern raktárunkban 24 órás őrzés mellett biztosítjuk megrendelőink árujának biztonságát

A termékeket nagy tapasztalattal tudjuk előkészíteni a vevői megrendelésnek megfelelően, több évig szinte évtizedig voltunk multinacionális cégeknek beszállítói , így elvárásaikat, ismerjük és ezeknek megfelelni tudunk.

Raklapfóliázással el tudjuk érni, hogy hatékony és biztonságos szállítást  tudjuk végrehajtani a legjobb helykihasználás figyelembe vételével .

Rendelkezünk egy előkészítő területtel, ahol a megrendelőink olyan igényeit is ki tudjuk elégíteni, mint például a vonalkód felragasztása, vagy magyar nyelvű használati útmutatók felhelyezése a termékekre. Nagyon jó kapcsolatunk van nyomdákkal, ahonnan ha kell rövid határidővel meg is tudjuk ezeket rendelni, nekünk csak egy elektronikusan átküldött mintára van szükségünk, a többit megoldjuk.

Saját teherautó flottával rendelkezünk .

A felsoroltakon kívül bármilyen más logisztikai feladatot is képesek vagyunk ellátni.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat bérraktározásra!

Kapcsolatfelvétel:
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.